Lastechniek & metaalbewerking

Van Wylick- Richt en Lastechniek is gespecialiseerd in diverse laswerkzaamheden van alle soorten materialen voor bedrijven en particulieren. Van reparatiewerk c.q. herstelwerk tot constructiewerk. Het reparatiewerk is veel omvattend. Enkele voorbeelden uit de praktijk: repareren van cilinderkoppen, carters, spruitstukken, gietijzeren motorblok van oldtimers, aluminium fietsenframes, etc., etc..

Laswerk op locatie van de meeste hieronder genoemde materialen behoort ook tot de mogelijkheden. Indien er geen elektriciteit aanwezig is komen we met stroomaggregaat.

KORTOM: wij zijn gespecialiseerd in het lassen van aluminium (ook gietaluminium), roestvrijstaal (rvs), staal, gietijzer, koper, brons, magnesium en titanium.

Metaalbewerking - Draai-, frees-, zaag-, boor- en tapbewerkingen van alle materialen behoren ook tot de mogelijkheden. Met inmiddels meer dan 30 jaar ervaring zit het vakwerk wel in de vingers. Heeft u een probleem of idee op metaal gebied neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee. Vaak kan door de telefoon al beoordeeld worden of de werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden en wordt er informatie en advies gegeven. Wij proberen uw probleem samen met u op te lossen en uw idee te realiseren.