Werkwijze

AANLEVERING EN DOORLOOPTIJDEN

U dient van tevoren altijd eerst even te bellen voordat u de velgen of andere reparaties wilt komen aanbieden. Zo weet u zeker dat er iemand aanwezig is. Wij verrichten namelijk ook werkzaamheden op locatie en voeren grondwerkzaamheden uit waardoor het zomaar zou kunnen zijn dat u voor een gesloten poort komt te staan. Dit zouden wij erg vervelend vinden. U kunt ons telefonisch bereiken op 06-53147095.

Ook voor al uw andere vragen kunt u ons op dit telefoonnummer bellen. Vaak kan door de telefoon beoordeeld worden of de werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden en wordt er informatie en advies gegeven. Het beste kunt u altijd even overleggen wat de mogelijkheden zijn. Mailen mag natuurlijk ook.

AANLEVERING PER POST

Woont u niet in de buurt. Geen probleem. De velg(en) kunnen ook per post aangeleverd worden. Nadat de velg(en) gerepareerd zijn e-mailen wij de factuur of sturen deze per post naar u toe met het verzoek het bedrag aan ons over te maken. Zodra het bedrag is bijgeschreven op onze rekening sturen wij de velg(en) per omgaande naar u retour. S.v.p. de velg(en) in degelijke verpakking opsturen. Wij sturen de velg(en) namelijk weer in dezelfde verpakking terug.

AANLEVER- EN AFHAALSCHEMA VELGEN

M D W D V Z Z M D W D V Z Z M
icon aanleveren icon aanleveren icon aanleveren         icon ophalen              
      icon aanleveren icon aanleveren icon aanleveren                 icon ophalen


Aanleveren van de velgen op maandag, dinsdag of woensdag betekent dat u ze kunt ophalen vanaf de eerstvolgende maandag. Levert u de velgen aan op donderdag, vrijdag of zaterdag dan kunt u de velgen pas ophalen vanaf de tweede maandag erop.

Let op: Met uitzondering van feestdagen!

De velgen dienen ZONDER BAND en SCHOON aangeleverd te worden. Als de band er nog op zit kunnen de velgen niet gericht en/of gelast worden. Zijn de velgen nog vuil dan worden er reinigingskosten in rekening gebracht.