Van Wylick richt- en lastechniek

Het begon allemaal meer dan 30 jaar geleden, bij het uitoefenen van de motorcross sport. Dries van Wylick was een fanatieke motorcrosser. Zowel nationaal als internationaal heeft hij gecrost. Er ging geregeld wel eens iets stuk. Telkens nieuwe onderdelen kopen werd te duur en daarom werden de onderdelen zelf gerepareerd. Of er werd iets uitgedokterd en vervolgens zelf gemaakt/vermaakt om de motor sneller te doen rijden dan die van de tegenstanders.

In eerste instantie was het reparatiewerk of het aanpassen van de motor alleen voor hem zelf bedoeld. Maar al gauw kwamen andere mensen vragen of zij ook onderdelen mochten brengen voor reparatie. Het is niet alleen bij motoronderdelen gebleven. In korte tijd breidden de werkzaamheden zich uit met het repareren, herstellen, opknappen van velgen van diverse voertuigen zoals auto, motor, vrachtauto of koets/marathonwagen.  Het betreft velgen of wielen van diverse materialen (aluminium, magnesium, staal), diverse afmetingen (van klein tot maximaal 28 inch).  Wij durven dan ook zonder blikken en blozen te zeggen dat uw velgen bij ons in goede handen zijn. Wij staan voor vakmanschap, openheid, duidelijkheid en eerlijkheid. Bij alles wat we doen staat UW VEILIGHEID bij ons voorop.

De beste reclame is de mond tot mond reclame. Zo kwam er eens iemand een velg brengen. Hij was getipt door zijn kennis die gezegd had: “ga er maar mee naar Van Wylick in Horst, als hij de velg niet kan maken is hij echt kapot en kun je de velg gerust weggooien”.

Naast het repareren van velgen zijn wij tevens gespecialiseerd in laswerk. Ook laswerk op locatie is mogelijk eventueel met stroomaggregaat.

Daarnaast hebben wij jarenlange ervaring met reparaties/herstelwerkzaamheden van diverse onderdelen van verschillende metaalsoorten zoals van onderdelen van metaal en houtbewerking-, grondverzet- en agrarische machines en ervaring met constructiewerk.

KORTOM Van Wylick Richt- en Lastechniek is hét adres voor bedrijven én particulieren als het gaat om reparatie van al uw auto-, motor- en vrachtautovelgen, wielen van uw koets, stralen, spuiten, coaten en (kogel) polijsten en reparatie van uw auto- en motoronderdelen. Tevens hét adres voor al uw las-, draai-, frees-, boor- , reparatie- en tapwerk van aluminium, rvs, staal, gietijzer, koper, brons, magnesium en titanium en constructiewerk in alle hiervoor genoemde materialen.

Meer informatie over onze mogelijkheden kunt u vinden op deze site onder “diensten”. Maar u mag natuurlijk ook altijd even bellen of e-mailen met ons.