Velgen repareren / lassen

Het komt voor dat door de beschadiging c.q. deuk in de velg als gevolg van oprekking van het materiaal een haarscheurtje is ontstaan wat met het blote oog niet zichtbaar is. Tijdens het richten kan dit haarscheurtje zichtbaar worden. Scheurtjes kunnen hersteld worden door ze te lassen.

Van Wylick Richt- en Lastechniek is gespecialiseerd in het lassen van aluminium, magnesium en stalen velgen. Soms is een velg zodanig beschadigd dat er een groot stuk uitgebroken is. Hiervoor hebben wij “donor”velgen. Er wordt dan een stuk uit de donorvelg gehaald ter grootte van de beschadiging. Dit stuk wordt er dan in gelast en op de draaibank weer in de oorspronkelijke vorm gedraaid en vervolgens geslepen. Prijs hiervoor is op aanvraag.

Bij het repareren/herstellen van de velg staat uw veiligheid altijd voorop. Omdat uw veiligheid bij ons hoog in het vaandel staat kan het zijn dat een aangeleverde velg zo zwaar beschadigd is dat het onverantwoord is deze nog te repareren. Wij keuren de velg dan af. Hiervoor geldt no cure no pay.